Via de antwoorden op 8 vragen stelt Dennis van Veen zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Mijn naam is Dennis van Veen. Mijn bedrijf La Bodega '87 is een wijnspeciaalzaak waar je terecht kunt voor advies over talloze wijnen. Of je nu een wijntje zoekt voor bij een diner, borrel of dessert. Ook hebben we achterin de wijnbar, voor mensen die een lekker wijntje willen drinken met een klein hapje erbij, bijvoorbeeld voor een vrijdagmiddagborrel. Daarnaast verzorgen we meerdere evenementen per maand, relatiegeschenken, wijnproeverijen, is de locatie af te huren voor feesten en partijen en gaan wij binnenkort starten met het aanbieden van de SDEN cursussen.

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
La Bodega '87 onderscheidt zich in het bieden van passende service en klantvriendelijkheid. We willen iedereen de aandacht en tijd geven die ze verdienen, zodat ze tevreden weer naar huis gaan. Na jarenlange ervaring in verschillende horecabedrijven (hotels en restaurants) weet ik waar de gast behoefte aan heeft en welke service een gast verwacht. 

• Wat is jouw droom als ondernemer? 
Het starten van La Bodega '87 is al een aantal jaar een droom voor mij. Na vele jaren sparren en plannen schrijven, is afgelopen zomer mijn droom uitgekomen. Ik heb een jaar in Spanje gewerkt en was erg geënthousiasmeerd van de verschillende wijnbars en wijnspeciaalzaken. In deze kleine zaakjes komen vrienden en familie bij elkaar voor het eten van kleine hapjes en het drinken van heerlijke wijnen. De gastheer/ gastvrouw neemt de gasten mee in de wijnwereld en laat ze kennismaken met nieuwe wijnen. Deze ervaringen in Spanje hebben een grote invloed gehad op mij als ondernemer en hebben ervoor gezorgd dat ik afgelopen zomer La Bodega '87 in Alphen aan den Rijn ben gestart. Het maakte mijn plan compleet.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
La Bodega '87 een begrip te laten zijn in Alphen aan den Rijn.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik ben getrouwd en mijn vrouw is in verwachting van ons eerste kindje. Naast mijn eigen onderneming besteed ik veel tijd aan lekker koken, mooie wijnen proeven, gezellige avonden met vrienden en familie en af en toe een biertje in de kroeg en ben ik een groot voetbalfan. Ik ben een echte Bourgondiër. :)

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Meerdere VOA- leden hebben mij benaderd voor de VOA. Door hun enthousiasme en goede verhalen wil ik graag met meer VOA- leden in contact komen. 

• Wat verwacht je van de VOA?      
Ik woon sinds 6 jaar in Alphen aan den Rijn. Ik ben nog niet zo bekend binnen Alphen, dus wil graag andere ondernemers leren kennen. Daarnaast kijk ik er naar uit om met andere ondernemers te sparren over mogelijkheden binnen Alphen aan den Rijn en omstreken. 

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
- Startende ondernemers/ ondernemerschap
- Horeca en retail
- Evenementen in Alphen aan den Rijn
- Eventuele samenwerkingen met andere bedrijven

Foto Dennis van Veen.jpg