Via de antwoorden op 8 vragen stelt Morgann ten Brink zich graag aan haar collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Morgann ten Brink en mijn nieuwe bedrijf heet Imogen Productions, gericht op het aanbieden van online marketing - ik ben namelijk echt van deze generatie - en ben ook graag “betrokken” bij de organisatie van evenementen.

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Bij mij moet je zijn als je opzoek bent naar persoonlijk contact, betrokkenheid en duidelijke communicatie. Dit zie je dan ook terug in mijn manier van werken. Voor mij is het belangrijk om werk te leveren dat écht bij jou past met een personal touch.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Mijn grootste droom als ondernemer is om een groot zakelijk congres of beurs, zoals Horecava, te organiseren, het liefst internationaal en dan ook nog de marketing hiervoor te regelen. Zo kan ik beide passies combineren.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Mijn grootste uitdaging als ondernemer is om bestaande ondernemers te overtuigen om voor mij te kiezen. Ik ben een jonge startende ondernemer en ik weet wat ik kan. Zijn Alphense ondernemers bereid om mij die kans te geven ...?

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Naast ondernemer ben ik in mijn privé leven een lijstjesgek om alles op orde te hebben en te genieten van de leukste uitjes en volle dagen. Ook een echte reisgek waarbij ik de mooiste plekjes probeer te zoeken om heen te reizen. Daarnaast een echte Italië-fan, met name Toscane, en daarbij passend ben ik een wijn- en eetliefhebber (zoals velen). Het is niet ondenkbaar dat ik nog een keer vinoloog word:)

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Omdat ik het fijn vind om nieuwe mensen in een professionele omgeving te leren kennen, zo maak je het ondernemen nog leuker en gezelliger, ik ben namelijk al bij wat VOA bijeenkomsten geweest. Je kunt zo goed bouwen aan je netwerk!

• Wat verwacht je van de VOA?
Ik verwacht veel inspiratie door bijeenkomsten met en door ondernemers/ondernemingen. Ik hoop veel beslissers te ontmoeten en te horen over hun ondernemingsproblemen en -successen. Het lijkt me interessant om met ze te sparren en natuurlijk ook gezellig mee te socializen.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Ik ben geïnteresseerd in online en offline marketing, grafisch ontwerp, privé/publiek en zakelijke evenementen. Verder vind ik lezingen altijd interessant, want je kunt nooit stoppen met leren!