Via de antwoorden op 8 vragen stelt Edwin Struik zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

• Wie ben je en wat is je bedrijf?
Mijn naam is Edwin Struik (46), geboren en getogen in Koudekerk aan den Rijn. Met mijn bedrijf Financieringsgilde adviseer en begeleid ik ondernemers die op zoek zijn naar financiering voor hun bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor de aankoop van een pand, het realiseren van extra werkkapitaal, het doen van een bedrijfsovername of de aanschaf van nieuwe machines.

• Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Het aanvragen van bedrijfsfinanciering is voor veel ondernemers geen dagelijkse kost. Daarbij zijn de eisen die banken en andere financiers stellen aan de kredietaanvraag de laatste jaren nogal aangescherpt. Ik zit ruim 20 jaar in het vak van bedrijfsfinancieringen en weet dus hoe de hazen lopen in het financieringslandschap. Door mij in te schakelen bij de kredietaanvraag heeft de ondernemer met één adviseur toegang tot alle vormen van financiering. Dit bespaart de ondernemer niet alleen veel tijd, maar maakt de kans op de gewenste financiering ook nog eens veel groter.

• Wat is jouw droom als ondernemer?
Dat iedere ondernemer uit de regio Alphen aan den Rijn met investeringsplannen direct aan Financieringsgilde denkt voor het regelen van de financiering.

• Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Een goede balans tussen werk en privé houden. Ik heb het enorm naar mijn zin met wat ik doe en bereik. Dit zorgt er nog wel eens voor dat de weegschaal iets teveel doorslaat naar de kant van werk.

• Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik ben al 16 jaar gelukkig getrouwd met Cuinera en ben vader van 2 kinderen, Jinne (13) en Tess (10). In onze vrije tijd mogen we allemaal graag sporten. Zelf doe ik aan schaatsen, wielrennen en hardlopen. Op zaterdag sta ik graag langs het hockey- en voetbalveld om mijn kinderen aan te moedigen. Verder hebben we een druk sociaal leven met vrienden en familie in de buurt.

• Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Iedere ondernemer in de regio Alphen aan den Rijn hoort m.i. lid te zijn van deze actieve club. Interessante bijeenkomsten, goed voor het netwerk en natuurlijk gewoon gezellig. Zelf heb ik altijd op school gezeten in Alphen aan den Rijn en heb ik mijn eerste werkzame jaren bij de Rabobank doorgebracht in Alphen aan den Rijn. Erg leuk om bij de VOA al die oude bekenden weer tegen te komen. En zeker leuk om hier nu als zelfstandig ondernemer lid van te zijn.

• Wat verwacht je van de VOA?
Interessante bijeenkomsten en sprekers, een platform van gelijkgestemden, brug naar de politiek voor het creëren van een goed ondernemersklimaat, hét netwerk voor Alphen aan den Rijn eo.

• In welke onderwerpen/thema’s ben je geïnteresseerd?
Innovatie, financiën, economie, vastgoed, sport.

Meer weten? KLIK HIER voor de website van Financieringsgilde.