Nou, daar hebben we over nagedacht. En onze conclusie? Jullie hebben helemaal gelijk! Daarom pakken we het vanaf nu anders aan. Het blijft een verkiezing en het blijft een feest, maar we steken 'm wel in een ander jasje. Hoe dat eruit gaat zien? Dat leggen we je graag uit!

DIT WORDT ER ANDERS
Komend jaar organiseren we de VOAWARDS 2020. Daarbij hanteren we 5 categorieën: Starters, ZZP, Horeca & Retail, MKB en MKB XL. In elke categorie stemmen jullie als VOA-leden op het bedrijf van jullie keuze, waarna de 3 best scorende bedrijven in hun categorie worden genomineerd voor een VOAWARD. Tijdens de Verkiezing VOAWARDS op donderdag 9 januari 2020 kiezen we in de zaal de beste in elke categorie. We krijgen dus 5 winnaars, gekozen door het publiek. Een ereprijs; vóór en dóór de VOA-leden.

STEMVOUCHERS
Elk VOA-lid ontvangt vier unieke stemvouchers per post. Je kunt je stem alleen uitbrengen met de persoonlijke (unieke) stemcode per voucher. Met een persoonlijke stemcode stem je op het bedrijf van je keuze in de vijf categorieën. Wie wint de VOAWARD 2020? Dat bepaal jij! De vouchers die je niet zelf gebruikt mag je weggeven aan medewerkers, collega's of relaties.


STEMMEN
Stemmen gaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde website. Stemmen kan tot en met 1 november 2019; daarna worden de stemmen geteld en blijven er 3 genomineerden per categorie over. Alle genomineerden worden door een deskundig panel (notaris, advocaat en accountant) gecheckt. Notaris Harriët Bijl toetst uiteraard ook de stemprocedure. Hierna worden de 15 (in 5 categorieën 3) genomineerden groots bekendgemaakt.

De uitreiking van de VOAWARD vindt plaats op 9 januari 2020 tijdens de Verkiezing VOAWARDS in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Zet het vast in de agenda! Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar in elke categorie, zonder dat er een vakjury aan te pas komt. Dat maakt deze prijs een echte ‘van ons voor ons’ onderscheiding. De winnaars nemen hun felbegeerde VOAWARD op het podium in ontvangst.

NEEM ALVAST EEN KIJKJE OP VOAWARDS.NL