Robert Morrison is in 2011 begonnen bij ETS in de werkplaats en hield zich bezig in het in- en uit elkaar halen en het onderhouden van (verf)mengmachines. Vandaag de dag is Robert doorgegroeid naar de rol van Werkplaats coördinator. Robert is verantwoordelijk voor beheer en onderhouden, reviseren van alle (verf)meng machines die in de werkplaats binnenkomen.

Met zijn kennis en ervaring stuurt Robert zeven werkplaatsmonteurs aan en zorgt hij ervoor dat zij volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken die de machines beschikken en de machines gereed kunnen maken voor de klant. Als de (verf)mengmachines einde dag zijn klaar gemaakt, doet Robert nog een laatste grondige check om te zorgen dat de machines klaar zijn voor transport. 

Waarom is werken bij Eskens leuk?

“Elke dag leer je weer wat nieuws. De machines ontwikkelen zich in een razend tempo met geavanceerde software en technieken. Daar moet je je keer op keer in blijven verdiepen en die kennis tot je nemen en weer overbrengen aan je collega’s. Je krijgt veel vrijheid om je werk op je eigen manier  in te richten. In mijn rol heb ik ook veel contact met mijn collega service monteurs, ze weten me altijd te vinden voor technische vragen als ze er zelf niet uitkomen. Nieuwe collega service monteurs die bij ons starten, worden vaak door mij -een week lang- ingewerkt in de werkplaats. Ik zorg ervoor dat ze alle ins en outs over de machines leren waar ze mee te maken krijgen.  Dat maakt mijn werk zo divers en leuk!”

Wat voor een collega ben jij? 

"Ik ben altijd relaxed en heel duidelijk. Ik zorg ervoor dat we als team op elkaar ingespeeld zijn en kan goed aanvoelen als er wat speelt bij een collega. Ik ben ook heel benaderbaar, althans dat hoop ik, haha! Ik vind vertrouwen hebben in elkaar heel belangrijk.”

Eskens als werkgever

“Eskens voelt voor mij als een familiebedrijf. Iedereen wil elkaar helpen en heeft interesse in elkaar.”

Mooiste moment van afgelopen jaren?

“Een mega mooi project bij onze klant waarbij we in een zeer korte tijd 800 machines moesten installeren. Ik heb hierbij een belangrijke rol gespeeld in de coördinatie. We hebben dit zeer succesvol en naar tevredenheid van de klant opgeleverd.”

Wil jij net als Robert Morrison deel uitmaken van het Eskens team? Dat kan, ze zoeken nog een werkplaatsmonteur. Bekijk de vacature hieronder.

Solliciteer direct