De winter is het ideale moment om de muren in huis te voorzien van een nieuwe verflaag. In deze tijd van het jaar is het aanbod van schilderwerk lager dan in andere tijden van het jaar. Hier kunt u optimaal van profiteren door juist in de winterperiode uw schilderwerk uit te laten voeren door Linting en van Hemert.

Specialisaties
De schilders van Linting en van Hemert werken met materialen van Sigma, waardoor zij strak werk kunnen afleveren. Ze zijn dan ook gespecialiseerd in het schilderen van binnenruimtes. Van het schilderen van deuren, kozijnen en ramen tot het sauzen van plafonds en wanden. Ook in het schilderen van trappen of het behangen van ruimtes zijn ze gespecialiseerd.

Winteractie
Wilt u graag een ruimte in uw huis of bedrijfspand opnieuw laten schilderen? Wacht dan niet tot het voorjaar, want deze winter heeft Linting en van Hemert een speciale kortingsactie. Als u nu gebruik maakt van een schilder, krijg je tot wel 10% korting op het totaalbedrag!

Belangrijk is dat de actie alleen geldt op binnen schilderwerkzaamheden die minimaal 3 mandagen groot zijn. De uitvoerende werkzaamheden worden uitgevoerd van oktober tot maart.

Is de binnenkant van uw huis of bedrijfspand toe aan een schilderbeurt? U kunt Linting en van Hemert Schilderwerken telefonisch bereiken via 06 41004747 voor een vrijblijvende en aantrekkelijke winterschilder offerte.