Froot zorgt voor blije en gezonde medewerkers. Niet alleen op hun eigen kantoor, maar door heel het land. Dagelijks maken zij namelijk honderden organisaties blij met kistjes gevuld met vers, gezond en lekker fruit. En nu komt het: steeds meer bedrijven vragen naar de fruitkistjes van Froot. 

Om ervoor te zorgen dat al deze kistjes gevuld en wel bij heel zakelijk Nederland terechtkomen, zoekt Froot bezorgers. Vooral van maandag tot en met woensdag en in het weekend is het bij Froot erg druk en kunnen ze een paar extra handen goed gebruiken!

Wat doet een bezorger bij Froot?

Als bezorger bij Froot begin je ’s ochtends vroeg met het inladen van je bus. Uiteraard is er, voordat je de bus instapt, nog tijd om een kopje koffie te drinken. Om een uur of zes, zeven ben je ready to go en vertrek je om de eerste klant blij te maken met vers, gezond en lekker fruit.

Je rijdt vervolgens het hele land door in je eigen Froot Bus vol met goed gevulde fruitkistjes. Je rijdt je eigen route, bezorgt het verse fruit en neemt de lege kistjes van de vorige keer mee terug. Het tillen van de kistjes is gelijk een goede workout! Niet zwaar, maar wel effectief. Aan het eind van de rit laad je samen met je collega’s de bus weer uit.

Bij Froot zit je goed

Of je nu gepensioneerd bent, student, vader of moeder met schoolgaande kinderen, bij Froot kan in principe iedereen met een rijbewijs B bezorger zijn. Je kunt deze parttime job namelijk prima combineren met andere bezigheden. Zo houd je samen met Froot op een leuke manier Nederland gezond!

Solliciteren maar!

Dus: beschik jij over tijd, rijbewijs-B, rijervaring en zoek je een parttime job? Dan ben jij de enthousiaste bezorger die Froot zoekt! Klinkt dit als iets voor jou?

Zo kom je erachter: bel naar 085 - 065 3600 en vraag naar Claudia of Jeroen. Nog beter, solliciteer direct want de vacature staat hier online. Ze zitten met smart op je te wachten.