Wat is een eigen bloemenwijk?

Je loopt wekelijks langs de deuren in jouw eigen wijk, je belt aan en vraagt aan mensen of ze bloemen willen kopen. De bloemenjongen regelt de bloemen, helpt met het opstarten en loopt in het begin mee om de spanning er af te halen en tips mee te geven.

Loon

Je loon is afhankelijk van je verkoop, dus hoe meer je verkoopt hoe meer je verdient! Met de wijken die nu worden gelopen ligt het gemiddelde uurloon al boven de € 15. Dit komt onder andere door de slimme verkooptips, het harde werk en de goede periode voor een eigen bloemenwijk op het moment. Dus wacht niet te lang en meld je nu aan!

Wat als er bloemen overgehouden worden?

Geen risico. De bloemenjongen staat garant voor de niet verkochte bloemen op de kar, we kijken samen elke keer weer wat jij verkoopt en wat we de volgende keer mee kunnen nemen om dit te beperken. De bloemenverkoper zorgt voor het verkopen en dan doet De bloemenjongen de rest

Beginnen of vragen?

Starten met een eigen bloemenwijk? Start nu zonder risico, bij de eerste verkoop hebben je dus al winst. Start dus zonder risico, met veel begeleiding en leer al jong het ondernemen.

Aanmelden kan met een berichtje via deze link.