“De nieuwe collega’s van Buller & Rijnbeek vormen een welkome aanvulling op het drukbezette team van Kroes en Partners, en cliënten zijn ook in de toekomst verzekerd van continuïteit en een hoogwaardige dienstverlening. Het pand in de Vijverstraat wordt ingericht tot de nieuwe uitvalsbasis voor Kroes en Partners in Alphen aan den Rijn. Na de verhuizing zijn cliënten zowel hier als in het kantoor in Ter Aar van harte welkom.”

Specialisten in alle disciplines

De overname van het kantoor en het bijbehorende pand past in de landelijke ontwikkeling van schaalvergroting, stelt notaris John Kroes. “Ons vak wordt steeds complexer. Van de notaris wordt een verregaande maatschappelijke verantwoordelijkheid verlangd en om daaraan te voldoen heb je specialisten nodig. Wij willen in die ontwikkeling voorop blijven lopen, met specialisten in alle disciplines, die onze cliënten bedienen met de kwaliteit die zij mogen verwachten. Met deze uitbreiding verstevigen wij onze positie.”

Zichtbaar aanwezig

Notaris Harriët Bijl van Kroes en Partners onderschrijft die ambitie. “Als kantoor zijn we altijd zichtbaar aanwezig in de samenleving en die lokale verankering vinden we erg belangrijk. Het geeft ons de gelegenheid om op een persoonlijke manier met onze cliënten om te gaan. Tegelijkertijd merken we dat de werkdruk voor onze medewerkers onverminderd hoog blijft. We zijn dan ook erg blij met de zes gekwalificeerde collega’s van Buller & Rijnbeek die ons team komen versterken.”

Geleidelijke overdracht

Na het pensioen van zijn collega Mary Rijnbeek ziet notaris Marcel Buller uit naar deze nieuwe stap. “Bij Kroes en Partners zal ik als waarnemend bevoegd kandidaat-notaris aan de slag gaan. Op die manier kan ik een geleidelijke overdracht begeleiden, zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers. Het geeft me veel voldoening om in deze laatste fase van mijn carrière nog zo’n mooie uitdaging aan te gaan.”