Dat hebben Ipse de Brugge en Kewodak vandaag bekendgemaakt.

Vertrouwen
De Dakmakers, de 24/7 serviceorganisatie van Kewodak, wordt verantwoordelijk voor het onderhoud (inspectie en reiniging) van de daken en ontzorging met betrekking tot de meerjaren onderhoudsplanning. Deze wordt opgesteld door De Dakmakers, dat gespecialiseerd zijn is het onderhoud van platte daken.

“Wij hebben alle vertrouwen in de kennis en expertise van De Dakmakers”, vertelt King Tau, woordvoerder van Ipse de Bruggen. “In eerdere samenwerkingen met Kewodak heeft het bedrijf laten zien te beschikken over de kunde en ervaring voor vlekkeloos dakonderhoud.”

Trots
“Als Kewodak zijn wij er trots op dat zo’n mooie, grote organisatie als Ipse de Bruggen voor ons kiest”, zegt Frank Keijzer, algemeen directeur van Kewodak. “Om vervuiling en lekkages te voorkomen, is het van groot belang om platte daken regelmatig te laten inspecteren en reinigen. Wij zien uit naar een prettige samenwerking met Ipse de Bruggen de komende jaren.”

Kewodak heeft ruim dertig jaar ervaring in het onderhoud van platte daken. Het Alphense bedrijf werkt uitsluitend met gecertifieerd personeel en is aangesloten bij brancheorganisatie VEBIDAK. Kewodak biedt volledige projectgarantie en is aangesloten bij keurmerk DAKMERK.

Ipse de Bruggen is een zorgorganisatie die mensen helpt zelfstandig te wonen, werken, leren en ontspannen. De organisatie heeft zes vestigingen door het hele Groene Hart.