Vijf jaar geleden begonnen Niels Fokkema en zijn vrouw Paula met ikwilopslagruimtehuren.nl in Nieuwkoop. Een jaar geleden opende hij een vestiging in Uithoorn en sinds 1 augustus 2021 kan je ook in Alphen terecht voor opslagruimte. De drie locaties zijn bedoeld om het gebrek aan opslagruimte op te lossen voor een grote groep particulieren en zzp’ers.

‘’We hebben ruim 2.000 m2 opslagplezier met bijna 300 opslagboxen’’, vertelt Niels. ‘’De oppervlakte van de boxen verschillen ook enorm. We hebben dus voor iedereen een passende opslagruimte beschikbaar.’’ Daarnaast kan je al een opslagruimte huren vanaf één maand. ‘’En dat natuurlijk tegen een scherp tarief.’’ Bij ikwilopslagruimtehuren.nl kan je al een opslagruimte huren voor € 39 per maand, zonder verborgen kosten. 

Particuliere opslagmogelijkheden

Inboedel zoals stoelen, tafels of bedden die je tijdelijk niet nodig hebt en thuis in de weg staan, kan je voordelig en flexibel bij ikwilopslagruimtehuren.nl opslaan. Bij een verhuizing waar je tijdelijk tussen twee huizen in zit, kan je de complete inboedel in één van de opslagunits opslaan.

‘’Met 15 verschillende formaten opslagruimtes, zeecontainer verhuur en opslagcontainers kunnen wij altijd een geschikte opslagruimte aanbieden, of dit nu voor alleen een paar verhuisdozen of een complete inboedel is.’’

Zakelijke opslagmogelijkheden

Naast opslagruimtes voor particulieren verhuurt ikwilopslagruimtehuren.nl ook ruimtes die dienen voor extra magazijnruimte, gereedschap opslag, webshop opslag en ZZP’er opslag.

Ikwilopslagruimtehuren.nl is gevestigd aan De Schans 23. Wil je meer informatie ontvangen of direct een ruimte reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ikwilopslagruimtehuren.nl op. Bel 085-4017316 of vul het contactformulier in.