Met deze overname is Goudkuil Bouwmanagement in één keer een grote speler voor de onderwijssector. In totaal gaat het om ca. 55.000 m². “We hebben in de afgelopen 20 jaar een uitstekende naam in de markt opgebouwd door de kwaliteit van onze dienstverlening en onze brede bouwkundige kennis. Met die bouwkundige kennis kunnen wij schoolbesturen volledig ontzorgen, waardoor zij zich kunnen focussen op het bieden van goed onderwijs”, aldus Ludo Goudkuil, eigenaar en directeur van Goudkuil Bouwmanagement.

Goudkuil Bouwmanagement heeft al veel ervaring en expertise in de onderwijssector en breidt met deze overname haar klantportfolio én haar team uit. De medewerkers van de afdeling Huisvesting & Onderhoud van OHM verhuizen namelijk mee en worden per 1 januari onderdeel van het team van Goudkuil Bouwmanagement. Zo blijft de continuïteit voor de bestaande klanten van OHM geborgd. De medewerkers kunnen op hun beurt terugvallen op het grote kennis en expertise netwerk van Goudkuil Bouwmanagement, wat de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Een win-win situatie dus!

Ook OHM is blij met deze oplossing. Want hoewel er onder hun klanten veel behoefte is aan de geboden service, merkte het onderwijsadministratie- en advieskantoor dat de kwaliteitseisen van het vakgebied zich razendsnel ontwikkelen en dat deskundig en innovatief personeel moeilijk te vinden blijkt. Daarom zochten ze naar een goede bouwkundige partner en die hebben ze in Goudkuil Bouwmanagement gevonden.