333travel is al meer dan 20 jaar dé verre reizen specialist in individuele rondreizen wereldwijd. Met een enthousiast team van 25 medewerkers wordt dagelijks gewerkt om het bedrijf te laten groeien. Met resultaat, want op dit moment is het nog nooit zo druk geweest bij 333travel.

“De afgelopen tijd is vanwege covid natuurlijk een moeilijke periode geweest", zegt Frangken Tuhumena, eigenaar van 333travel. “Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten zijn we juist meer bestemmingen gaan ontwikkelen en hebben we keihard gewerkt om van alles te verbeteren. Daar plukken we nu de vruchten van. Inmiddels werk ik met heel veel plezier en enthousiasme al 39 jaar in de reiswereld. Het is voor mij het mooiste vak dat er bestaat. Het is altijd dynamisch en elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen.”

Nieuw talent gezocht

De reisorganisatie is continu in ontwikkeling en er wordt dan ook hard gewerkt in harmonie met elkaar. Wil jij dit team versterken? Er wordt nieuw talent gezocht op verschillende afdelingen.

Ben jij heel klantgericht en regel jij altijd alles tot in de puntjes? Misschien is de functie als Operations/ Klantenservice medewerker iets voor jou. Of heb jij heel veel reiservaring in Azië, Amerika en Canada en vind je het leuk om klanten met jouw reiservaringen enthousiast te maken? 333travel is op zoek naar twee nieuwe reisspecialisten: een reisspecialist Azië en een reisspecialist Amerika/ Canada met kennis van Latijns-Amerika.

Weet jij alles van ICT en heb jij een passie voor het continu doorvoeren van de laatste technieken? Er wordt een PHP-ontwikkelaar gezocht die in een gezellig team wil komen werken.

Ben jij die oprechte en warme persoonlijkheid en werk je hard om de gezamenlijke doelen te halen? Zie jij het voor je om te werken bij een bedrijf dat continu in ontwikkeling is en waar gezelligheid met elkaar ontzettend belangrijk is? Solliciteer dan op één van de openstaande functies bij 333travel. Hopelijk proost jij binnenkort dan mee op de kwartaalfeestjes. Bekijk hier de openstaande vacatures.