De flexplekken met onder andere parkeergelegenheid en ruime vergaderzalen zorgen ervoor dat Frame Offices een fijne en sfeervolle plek is om te werken. Door het hoge pand met veel glaswerk komt er voldoende licht binnen, dit zorgt ervoor dat je in alle openheid met een rustgevend uitzicht kunt werken. Medio november zal ook de horecagelegenheid beneden in het pand klaar zijn. Flexwerkers hebben dan de mogelijkheid om in deze stijlvolle ruimte bijeenkomsten te houden of zich even terug te trekken voor een rustige lunch.

Flexwerkers kunnen al ruim 8 jaar terecht bij Frame Offices, het bedrijf van ondernemer Laurens Vrind. De locatie in Alphen aan den Rijn is te vinden aan de Flemingweg, grenzend aan de N11.

Ontzorgen
Iedere week van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur staat er bij Frame Offices een Front Office medewerker voor u klaar. Zij is hier onder andere om er voor te zorgen dat je als flexwerker van alle gemakken voorzien bent en in alle rust kunt werken. Frame Offices doet er alles aan om zijn huurders en flexwerkers te ontzorgen, denk hierbij aan de koffie die klaar staat, de vergaderruimtes die altijd piekfijn in orde zijn en de gepaste ondersteuning bij het huren van een ruimte of het organiseren van een bijeenkomst. Onze Front Office medewerkers zijn meer dan alleen Hostess.

De vergaderzalen
Een kleine of grote vergaderruimte nodig? Alles is mogelijk bij Frame Offices. De vergaderzalen van de locatie in Alphen aan Rijn zijn net vernieuwd, wat voor een fijne en rustige werkomgeving zorgt. De zalen bieden alles wat je nodig hebt en zijn uitgerust met een beamer, verschuifbare wanden en een klimaatsysteem. Wist je dat Frame offices al vergaderzalen aanbied vanaf een persoon, dit zodat er onder andere filmpjes kunnen worden opgenomen of presentaties uitgebreid kunnen worden voorbereid.

Hoe gaat het in zijn werk?
Heb je interesse in een flexwerkplek bij Frame Offices? Het is mogelijk contracten aan te gaan voor verschillende huurperiodes.
Bij het afsluiten van een flexcontract kies je de gewenste locatie en de wensen voor jouw contract, hierna kun je direct aan de slag.

Bezoek de website van Frame Offices voor meer informatie of neem contact met ze op via alphenadrijn@frameoffices.com.