Elles in 't Veld volgt Eric Carree op, die na ruim 6 jaar afscheid nam. In de Arena van het Archeon werd met gepaste afstand op de tribunes de jaarvergadering gehouden.  

Burgemeester Spies sprak namens de gemeente haar waardering uit voor de scheidende voorzitter. Er waren videoboodschappen en interviews met mensen die Carree van dichtbij hebben meegemaakt. TV presentator Frank Evenblij (Bureau Sport) was gespreksleider, waarbij zowel Eric Carree als de gast op een trainingsfiets moesten trappen. Het gospel- en soulkoor Elijah gaf een verrassingsoptreden. De leden waren verspreid tussen de leden gaan zitten ("ik verwonderde me al over zoveel nieuwe gezichten", aldus Carree) en stonden plotseling op om te gaan zingen. 

De nieuwe voorzitter Elles in 't Veld moest uiteraard haar eerste toespraak houden. Ze gaf aan dat de VOA niet alleen de grootste ondernemersvereniging van Nederland is, maar ook de meest actieve. Ze pleitte voor behoud van bedrijfsterreinen, en vindt dat woningbouw niet daar maar in de Gnephoek moet plaatsvinden. Daarnaast riep ze de Alphense ondernemers op om innovatie en duurzaamheid tot kernwaarden van hun bedrijf te maken.