Veel bedrijven zijn vanwege de coronacrisis gestopt met het aanbieden van service voor het installeren en repareren van witgoed, tv en audio. Maar Electro World Hoogendoorn niet, zij blijven gewoon de service aanbieden zoals klanten dit gewend zijn, alleen dan op een aangepaste manier.

Ontzorgen

Electro World Hoogendoorn wilt klanten blijven ontzorgen en heeft daarom besloten om door te gaan met het aanbieden van bezorgen, installeren en repareren van witgoed, tv en audio. “We merken dat hier nog altijd veel vraag naar is. Wij willen deze mensen niet aan hun lot overlaten en gewoon de service blijven bieden die we altijd bieden. Daar zijn onze klanten ook erg blij mee”, vertelt Christian van Electro World Hoogendoorn.

Uiteraard gebeurt dit wel op een verantwoorde manier, geheel volgens de maatregelen van het RIVM. Er worden bijvoorbeeld extra hygiënemaatregelen genomen, waaronder het desinfecteren van het pinapparaat en het regelmatig wassen van de handen. “Met het installeren, repareren en uitleg geven was het wel even omschakelen. Normaal doen we dat namelijk binnen een afstand van 1,5 meter. Bij het installeren vragen we klanten nu dan ook om in een andere ruimte plaats te nemen. Daarna geven we de instructies op afstand.” Ook wordt er van tevoren gebeld of en hoe de afspraak door kan gaan.

Welkom in de winkel

Uiteraard zijn klanten ook gewoon welkom in de winkel. De winkel hanteert de reguliere openingstijden, maar er worden wel extra maatregelen genomen. Er geldt bijvoorbeeld een deurbeleid waarbij er maximaal vijf klanten tegelijk toe worden gelaten. “Gelukkig is het nog niet voorgekomen dat we klanten bij de deur hoefden te weigeren of te verzoeken om op een ander moment terug te komen. Onze klanten komen vaak verspreid over de dag”, vertelt Christian. Deze maatregelen zijn geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en Techniek Nederland.

Online shoppen via de webshop

Ga je liever zo min mogelijk de deur uit? Dat is geen probleem. Sinds 1 februari 2020 is Hoogendoorn Witgoed doorgegaan onder een nieuwe winkelformule. Dit betekent dat de witgoedspecialist nu Electro World Hoogendoorn heet en is aangesloten bij de webshop, waar je alle producten eenvoudig online kunt bestellen. Naast witgoed nu ook tv en audio.

Electro World Hoogendoorn is gevestigd aan de Euromarkt 131 in Alphen aan den Rijn. De winkel is op maandag geopend van 13:00 tot 17:30 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Advies nodig? Bel dan naar 0172 – 424499.