Begin dit kwartaal zal Van Ekris de nieuwe CHR uitleveren en dan kun je ze op de weg gaan zien. Nu zijn trouwens alle nieuwe CHR modellen beschikbaar met vijf jaar garantie en vijf jaar onderhoud. Corné en Jeroen van Toyota Van Ekris kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen.

Opschudden van bestaande conventies

De nieuwe generatie Toyota C-HR is gemaakt om bestaande conventies op te schudden. Zijn opvallende design ademt dynamiek, terwijl zijn High Power Hybrid aandrijflijn een imposant vermogen levert van 184 pk/135 kW. Ervaar de combinatie van zuinigheid en kracht en rijd tot 50% de tijd elektrisch. Vertrouw daarbij op de innovatieve veiligheidsvoorzieningen die jouw comfort en veiligheid verhogen. Profiteer tijdelijk van vijf jaar garantie en vijf jaar gratis onderhoud*.

  • Nu met 5 jaar garantie en 5 jaar onderhoud
  • Rijd tot 50% van de tijd elektrisch zónder stekker*
  • Premium interieur met Apple Carplay/Android Auto
  • Standaard voorzien van Toyota Safety Sense

* Nieuw bij Toyota: vijf jaar gratis onderhoud en garantie
* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden

Compleet zorgeloos genieten omdat je altijd weet waar je aan toe bent. Je rijdt en geniet maximaal van een Toyota in topconditie. Nu en in de toekomst. Je bent zestig maanden lang verzekerd van de zorgeloze betrouwbaarheid van jouw Toyota en je hoeft je vijf jaar géén zorgen te maken over onderhoud. Jouw Toyota-dealer staat garant voor snel en vakkundig onderhoud en een uiterst hoog serviceniveau.

Voorwaarden

Vijf jaar garantie bestaat uit drie jaar Toyota fabrieksgarantie en twee jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Vraag Van Ekris naar de voorwaarden.

Onderhoudsbeurten en controles conform gebeuren volgens het Standaard onderhoudspakket en de voorschriften van de fabriek en Louwman & Parqui B.V. voor vijf jaar of max. 75.000 km (wat als eerste wordt bereikt). Niet inbegrepen in het vijf jaar onderhoud via het Toyota Service Plan is het vervangen en/of repareren van (slijtage)onderdelen inclusief de kosten, welke buiten het Standaard onderhoudspakket vallen. Bijvoorbeeld: banden, ruitenwissers, remmen. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere kortingen en/of acties.

Actie geldt alleen op Toyota's geleverd door Louwman & Parqui of de officiële Toyota dealers in Nederland, die verkocht zijn per 19-12-2019. Modellen die niet deelnemen aan deze actie zijn de RAV4 Hybrid, RAV4 VAN, Hilux, Land Cruiser en Supra. De actieperiode loopt van 19-12-2019 t/m 31-03-2020 (uiterste registratiedatum 31-05-2020). De prijs is inclusief BPM, BTW en kosten om de auto rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag Van Ekris naar de voorwaarden.

Geen nieuwe Toyota CHR, maar misschien een jong gebruikte? Check de site met meer dan veertig jong gebruikte CHR occasions: www.chroccasions.nl.