Deze informatieplicht is onderwerp van een bijeenkomst bij HWI Machining in Alphen aan den Rijn. De bijeenkomst is een initiatief van een landelijke ondernemersvereniging (het Verbond van Handelsagenten en Importeurs), Alphense ondernemers zijn ook welkom.

Op donderdagmiddag 14 maart vanaf 14.30 uur ontvangt Ton Wolvers VNHI-leden en belangstellenden bij HWI Machining, Magazijnweg 4, 2404 CE Alphen aan den Rijn. Hij biedt ons een exclusieve blik achter de schermen van zijn moderne metaalbewerkingsbedrijf. We gaan luisteren naar ondernemersverhalen en krijgen alles te horen over de Informatieplicht Energiebesparing.

Programma
Ton Wolvers vertelt zijn ondernemersverhaal, met aandacht voor het belang van een duurzame bedrijfsvoering. Aansluitend neemt VNHI-bestuurslid en handelsagent Hans van Geluk (zakelijke relatie van Ton Wolvers) ons mee in de wereld van robots die metaal bewerken.

Hierna is er gelegenheid het bedrijf te bezichtigen. Rond 16.00 uur gaan we in gesprek met directeur van MKB-Nederland, Leendert-Jan Visser, over de Informatieplicht Energiebesparing en andere politieke actualiteiten die ondernemers aangaan.

We sluiten af rond 17.00 uur. Er is dan gelegenheid voor netwerken onder het genot van soep & stokbrood, aangeboden door het VNHI.

Heb je interesse om te komen? Meld je hier aan. Van harte welkom!

Verbond Nederlandse Handelsagenten en Importeurs VNHI, info@vnhi.nl, 020 – 305 77 32.

Meer lezen over de duurzame plannen van HWI Machining? Lees dit: Deze ondernemer moet kiezen: tienduizenden euro's investeren of een boete