Facebook, Instagram of LinkedIn, bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een account op een van deze platformen. Het is dan ook niet gek dat social media een steeds grotere rol in ons dagelijks leven spelen. Dit betekent dat social media ook essentieel zijn voor jouw online marketing. En hoe zet je jouw bedrijf nou op de kaart, zeker met het oog op de feestdagen? Met een kerstanimatie natuurlijk!

Creatief en persoonlijk

Een animatie van jouw bedrijfslogo in een uniek kerstjasje, dat is dit jaar dé manier om de creatieve en persoonlijke kant van jouw bedrijf te laten zien. “Je biedt jouw klanten net even wat anders. Je toont je creatieve kant en je geeft je klanten een prettig en warm gevoel. Ook verkleint het de afstand tussen je organisatie en je klanten, in een tijd waarin de afstand juist enorm is”, vertelt Tim. Daarnaast zijn kerstanimaties enorme klik boosters. Tom legt uit: “Mensen zijn bij video’s vaak nieuwsgierig en bekijken deze veel sneller dan een informatieve tekst. Ze verwachten namelijk al om wat leuks te zien zonder dat dit té informatief wordt.”

Een groot bereik

Social media is hét perfecte platform om jouw klanten te bereiken. Je kunt een goede indruk achterlaten door ze op een creatieve manier een warme boodschap toe te wensen. Zo verspreid je niet alleen een mooie boodschap, maar ook jouw logo. Maar de mogelijkheden gaan verder dan dat. De video kan ook op de website worden geplaatst, zodat je jouw bezoekers kunt verrassen met een vrolijke kerstboodschap! Uiteraard is het ook mogelijk om de kerstanimatie te mailen naar klantrelaties.

Tijdelijke actie

Een kerstanimatie hoeft helemaal niet duur te zijn. Tim&Tom Producties bieden de logo animaties tot en met 31 november aan voor een tijdelijk gereduceerd tarief van maar € 299 (ex. BTW).

Interesse? Stuur gerust een mailtje naar info@timentomproducties.nl, dan gaan Tim en Tom gelijk voor je aan de slag!