Brugwachtertje aan den Rijn wil, met een leuke en creatieve locatie, bijdragen aan de instandhouding van het huisje en de verbinding tussen Hoge en Lage Zijde en de Oude Rijn te bevorderen. En daar zijn vrijwilligers voor nodig!

Van dinsdag tot en met zaterdag vinden er allerlei activiteiten plaats bij Brugwachtertje aan den Rijn. Denk daarbij aan de verkoop van bloemen van Bloemsierkunst Lemkes, cadeautjes en andere leuke producten van Alphense lokale ondernemers. Ook worden vanaf deze locatie stadswandelingen en rondvaarten aangeboden met de Soosboot, in samenwerking met het Gilde.

Brugwachtertje aan den Rijn sluit graag aan bij Alphense activiteiten, geeft informatie, maakt een praatje op het ‘kwebbelpleintje’ en staat open voor andere suggesties en samenwerkingen.

Ze zoeken zowel collega’s voor een dagdeel in de week als om in te kunnen vallen tijdens vakanties of ziekte. Brugwachtertje aan den Rijn is open van 10:00 tot 17:00. ‘Diensten’ duren van 10:00 tot 13:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? 

Solliciteer direct