Op zondag 12 april, Eerste Paasdag, kunt u feestelijk komen genieten bij de Dyck! Wij bieden verschillende arrangementen en mogelijkheden.

In ons restaurant kunt u genieten van een viergangenlunch of vijfgangendiner inclusief een glas Champagne en koffie of thee met huisgemaakte friandises.
In onze Vierambachtszaal serveren wij dit jaar een Paasbrunch aan tafel (geen buffet) voor gezelschappen vanaf 4 personen. Geniet met uw geliefden van heerlijke traditionele Paasgerechten, zoals bijvoorbeeld een culinaire seizoenssoep, gerookte zalm, Hollandaise, gepocheerde eieren en steak tartare. Onze chef verrast u graag met een tafel vol heerlijke gerechten!

Plaatje De Dyck 2.JPG

Komt u ook Pasen vieren bij de Dyck?
Onze viergangenlunch inclusief een glas Champagne en koffie of thee met huisgemaakte friandises serveren wij à € 55,00 per persoon. U kunt hier reserveren (ontvangst tussen 12.00 en 13.00 uur) o.v.v. lunch Pasen.
Ons vijfgangendiner inclusief een glas Champagne en koffie of thee met huisgemaakte friandises serveren wij à € 62,00 per persoon. U kunt hier reserveren vanaf 18.00 uur o.v.v. diner Pasen.
Onze Paasbrunch aan tafel serveren wij à € 33,00 per persoon. U kunt hier reserveren (vanaf 4 personen, ontvangst tussen 11.00 en 12.00 uur) o.v.v. Paasbrunch.
 
Nieuwe openingstijden 
Vanaf 1 maart hanteren wij in ons restaurant nieuwe openingstijden:

Donderdag, vrijdag en zaterdag
Lunch: op aanvraag (vanaf 6 personen)
Diner: 18:00 - 22:00
Zondag
Lunch: 12.00 – 15.00 uur
Diner: 18.00 - 22.00 uur
Groepen buiten openingstijden op aanvraag.

Tijdens de zomermaanden zullen wij onze openingstijden rondom de lunch aanpassen, zodat u heerlijk op ons terras kunt genieten van onze bijzondere gerechten. Wij houden u hierover via onze website en social media kanalen op de hoogte. Wilt u een tafel reserveren? Dat kan hier.

Even voorstellen: onze nieuwe chef-kok!
Belangrijk nieuws want sinds januari hebben wij een nieuwe chef-kok, Martijn Koeleman!
Met Martijn zijn we het nieuwe jaar gestart met een frisse blik maar tevens een vertrouwd gezicht binnen ons bedrijf.

Plaatje De Dyck 3.JPG

Onze moestuin staat centraal bij de Dyck en met Martijn gaan we hier nog een stapje verder mee! 

Martijn: ”Nóg meer halen uit onze moestuin, dit moet echt de leidraad worden van het bedrijf. En daardoor een menu neer kunnen zetten met zoveel mogelijk pure smaken. Ik wil naar 100% zelfvoorzienend zijn op het gebied van groenten uit eigen tuin en wildpluk. Dat aanvullen met mooie Hollandse producten: vis, vlees en zuivel.”

Daarnaast zijn er aardig wat ontwikkelingen gaande op het gebied van fermenteren en inmaaktechnieken. “We kunnen in de winter dan producten gebruiken die we in het hoogseizoen verwerkt hebben” aldus Martijn. “Hoe gaaf is het om bijvoorbeeld je zelf gemaakte azijn en miso te gebruiken in je menu!”

Benieuwd naar de smaakvolle gerechten van Martijn en zijn keukenteam? Reserveer hier uw tafel.

Save the date voor een nieuw Dyckland FSTVL!
JAAA! Na het succes van Dyckland FSTVL afgelopen zomer én onze sfeervolle wintereditie, kunnen we de datum bekendmaken voor de nieuwe zomereditie! Op zondag 21 juni kunt u genieten van een heerlijke lazy zondagmiddag waar u letterlijk IN onze moestuin, het "groene hart" van ons bedrijf, kunt genieten van onze culinaire gerechtjes, de verse seizoensproducten, heerlijke verfrissende drankjes en een gezellige ontspannen sfeer. Struin door onze moestuin en geniet! Wilt u er bij zijn? Reserveren kan al hier o.v.v. Dyckland, binnenkort volgt meer informatie.

Plaatje De Dyck 4.JPG

Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois bij u aan tafel, dat is het verhaal achter onze boodschap: "Goed voor elkaar". In al ons doen en laten nemen we u mee naar de oorsprong van alles waarvan u geniet aan tafel. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft en van ons vraagt. Bewust genieten is goed zijn voor de bodem en daarmee goed zijn voor elkaar. Wij combineren op een eerlijke en authentieke manier culinaire gerechten en zakelijk comfort met de landelijke omgeving. Daarmee brengen we de producten van het land dichter bij onze gasten, zowel in ons restaurant als in onze vergader- en feestruimtes.

Woudsedijk-Zuid 43  |  2481 NB Woubrugge  |  T. 0172-500 590  |  E. info@dedyck.nl  |  W. www.dedyck.nl