Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek en lijkt het je leuk om te werken binnen de uitdagende branche van de beurzen en evenementen? Ga dan zeker even langs tijdens de Meet & Greet op woensdag 15 februari. Tussen 19:00 en 21:00 uur kun je vrijblijvend kennis maken en vertellen zij je graag meer over het bedrijf en alle openstaande functies.

Voor wie

De Meet & Greet is voor werkzoekenden, schoolverlaters die intern opgeleid willen worden en nieuwsgierigen. Ervaring in de branche is niet vereist.

“Wij zijn doeners, daadkrachtige aanpakkers en als één team gaan we voor het allerbeste resultaat. We zijn op zoek naar mensen die passen bij ons familiebedrijf”, vertelt een medewerker van Thijs Standbouw.

“Waar we naar op zoek zijn? We zoeken mensen die positief en flexibel zijn en in het bezit van een flinke dosis humor. We houden van sterke persoonlijkheden, mensen die zich niet gek laten maken. Thijs Standbouw is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je je kunt ontwikkelen en een plek waar je door kunt groeien in zowel functie als opleidingen.”

Meet & Greet

Tijdens de Meet & Greet kun je nieuwe banen ontdekken, kennismaken met je toekomstige collega’s, krijg je informatie over de openstaande vacatures en een rondleiding. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan aan voor de Meet & Greet via werkenbij@thijsstandbouw.nl