“Froot goedemiddag, met Kim!” Een aardige stem, je wordt goed geholpen, maar wie heb je nu eigenlijk aan de lijn? Maak kennis met onze collega Kim Verhage. Krap een jaar geleden ontvingen we Kim met open armen in ons team. Zij bleek de aangewezen persoon om in ons groeiende bedrijf een gloednieuwe functie te krijgen: Manager Bedrijfsbureau.

Hoi Kim! Vertel eens, hoe ziet jouw week eruit bij Froot?

"Hoi! Nou, elke week is een kleurrijke mix bij Froot. We hebben een superdivers team, van jong tot oud, wat zorgt voor een energieke sfeer. In de ochtend brainstorm ik met het team over nieuwe ideeën en help ik mee aan onze groeistrategie, om ’s middags klanten te helpen, van ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven tot accountantskantoren, bouwbedrijven en transportbedrijven. En het mooie is, je hebt geen technische kennis nodig om hier te werken. Fruit spreekt voor zich!"

Wat maakt werken bij Froot zo bijzonder voor jou?

"De humor! Er gaat geen dag voorbij zonder een lach. We zijn serieus over ons fruit, maar plezier op de werkvloer is net zo belangrijk. En de doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos. Je krijgt hier veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen, de lijnen met de directie zijn kort, dus je voelt je echt gehoord. Oh, en natuurlijk het team; we steunen elkaar en vieren samen onze successen!"

Kun je ons iets vertellen over de uitdagingen bij Froot?

"Zeker, uitdagingen zijn er altijd, maar dat maakt het juist leuk! Bij Froot is duurzaamheid key. We balanceren tussen fruit herkomst, ecologische voetafdruk en MVO. Onze focus? Een kleine voetafdruk met duurzame leveranciers en groenere logistiek. Elke stap naar een groenere toekomst telt – we leren en groeien constant!

Hoe gaan jij en je team om met deze uitdagingen?

"Bij Froot omarmen we groene initiatieven! Ons team zet zich in voor duurzaamheid door elektrisch te rijden en gebruik te maken van groene windenergie van een bio-boerderij uit de Hollandse polders. Zo dragen we actief bij aan een kleinere ecologische voetafdruk en een schoner milieu. We werken nauw samen en communiceren veel. Ons team is jong en vol energie, en iedereen brengt zijn eigen frisse ideeën mee. We leren elke dag van elkaar. Dat, gecombineerd met veel humor en een goede dosis fruit, maakt dat we elke uitdaging aankunnen!"

Tot slot, de parttime vacature bij het bedrijfsbureau, wat maakt die rol zo gewild?

"Deze rol is perfect voor iemand die van afwisseling houdt en graag meegroeit met een jong, dynamisch bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de kans om echt impact te maken. Flexibiliteit, vrijheid, en fruit – wat wil je nog meer?" Zo, dat was een kijkje op kantoor bij Froot.

Voel je je geïnspireerd? Check dan onze vacature en wie weet word jij onze nieuwe collega! Tot snel bij Froot!

Solliciteer hier