Froot zorgt voor blije en gezonde medewerkers. Niet alleen op hun eigen kantoor, maar door heel het land. Dagelijks maken ze honderden organisaties blij met kistjes gevuld vers, gezond en lekker fruit. En nu komt het: steeds meer bedrijven vragen naar de fruitkistjes van Froot. Om ervoor te zorgen dat al deze kistjes gevuld en wel klaar staan voor onze bezorgers, zoekt Froot een Bedrijfsleider logistiek om dit te coördineren. Zodat de logistieke afdeling zo efficiënt en gestructureerd mogelijk kan werken.

Naast de taken op de 'vloer' komen er ook administratieve taken bij deze functie kijken. Denk hierbij aan het maken van roosters, houden van sollicitatie- en functioneringsgesprekken en het rapporteren naar management over de budgetteringen. Dit alles doe je in samenwerking met de andere medewerkers op kantoor van Sales, HR en bedrijfsbureau. Want samen pakken ze alles aan!

Wat doet een Bedrijfsleider logistiek bij Froot?

Een typische werkdag begint op tijd, ergens tussen 06:00 en 08:00 uur 's ochtends. Je verwelkomt alle medewerkers die deze dag aan de slag gaan in de productie of als bezorger. Natuurlijk start je de dag met een lekker kopje koffie en een gezellig praatje met je collega's. 'S ochtends staan de bestelbussen, gevuld met vers fruit, klaar om door de bezorgers weg te brengen.

De teamleiders van die dag zorgen dat alle bussen de weg op gaan. Jij stuurt de teamleiders aan in hun taken van die dag. Wanneer alle teamleiders aan de slag zijn, richt jij je op de andere taken. De al eerder genoemde administratie handelingen vormen de basis van de dag. Jij houdt de werkvloer als een helikopter in de gaten en behoudt het overzicht. Als er vragen of zaken zijn, ben jij het aanspreekpunt voor Sales, HR en de planning. 

Ben je de hele week inzetbaar en vindt je het geen probleem om op tijd op te staan, soms fysiek te werken in een hecht team terecht te komen? Solliciteer dan nu op de vacature Bedrijfsleider Logistiek en kom gezellig kennis maken. Bij Froot zit je goed!

Klinkt dit als de baan voor jou? Bel naar 085 - 065 3600 en vraag naar Jessica of Jeroen. Of nog beter, solliciteer direct, want de vacature staat op website. Froot kijkt uit naar je reactie!