Naast de ambachten, jagers en verzamelaars, boogschutters, minderbroeders, legionairs en gladiatoren zoekt Museumpark Archeon zowel vrijwilligers en medewerkers voor speciale projecten als de bijengroep of de groengroep als voor de museumwinkel, Romeins museum en de restaurants.

In de Romeinse Herberg is een informatieve markt waar de diverse afdelingen staan opgesteld zodat men een goede indruk kan verkrijgen van de verschillende afdelingen in Museumpark Archeon. Men kan kennis maken met organisatie, locaties, collega's en collega-vrijwilligers. Ben jij een goede verteller en is geschiedenis, archeologie of natuur je passie, houd je ervan om met gasten om te gaan en te vermaken, vind je het leuk om dingen te maken of te leren maken, ben je flexibel en bijzonder? Dan is Archeon op zoek naar jou!

De dagen en tijden kunnen in overleg worden samengesteld en er zijn flexibele mogelijkheden zodat je zelf je beschikbaarheid inzet op de tijden die jezelf goed vindt passen. Bij Archeon mag iedereen zichzelf zijn. "Onze verschillen maken ons sterker en dragen bij aan de kracht van ons team. Wij zijn nieuwsgierig naar nieuwe talenten en hoe jij het verschil kan maken voor ons museum."

De banenmarkt vindt plaats op zaterdag 4 februari, van 10:30 tot 14:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.