Wat ga ik doen als Account Manager?

Jan Willem: “Froot is in heel Nederland actief. Als Account Manager ben je de eerste schakel tussen de klant en onze service. Het is jouw taak om prospects te benaderen, te adviseren en deals te sluiten. Een uitdagende functie, want je bent verantwoordelijk voor het gehele sales traject, van A tot Z. Vanzelfsprekend krijg je ook volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in je functie en ons bedrijf. Dat past bij onze visie!”

Hoe ziet mijn werkdag als Account Manager eruit?

Jan Willem: “Hoe jouw werkdag eruit ziet varieert van dag tot dag. Je begint de dag bijvoorbeeld met het werven van nieuwe klanten door telefoontjes te plegen. Daarna is het tijd om offertes op te maken en te versturen, leads op te volgen en nieuwe aanvragen te verwerken. Na de lunch ga je in jouw auto van de zaak op pad voor een afspraak met een klant. Eenmaal terug op kantoor heb je een meeting met het marketing team. Samen bedenk je creatieve acties om nieuwe klanten te werven.”

Wat verwacht Froot van mij?

Jan Willem: “Wij zijn op zoek naar een vriendelijke, klantgerichte maar vooral commerciële collega. Iemand die communicatief vaardig is en makkelijk contact maakt met klanten en collega’s. Onze nieuwe Account Manager gaat 32 tot 38 uur per week aan de slag. Door jouw enthousiasme en gedreven instelling deins jij nergens voor terug, ook niet voor een flinke stapel werk op je bureau. En het geeft je een kick als je je doelstellingen behaalt. Oh, en in het bezit zijn van een rijbewijs is handig, want we verwachten dat je zelfstandig op pad kunt.”

Waarom werken bij Froot?

Jan Willem: “Froot is hard op weg de #1 fruitleverancier voor bedrijven in Nederland te worden. Als specialist in het bezorgen van kantoorfruit voorzien wij vele bedrijven van een gezonde dosis dagelijkse vitaminen. Ons fruit is vers en we kopen het zo lokaal mogelijk in. Bij alles wat wij doen besteden we aandacht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast zetten wij ons in voor verschillende maatschappelijke projecten zoals de Kinderboerderij en de Voedselbank. Kortom: je komt te werken bij een informeel bedrijf met een team leuke collega’s. Binnen onze snel groeiende organisatie krijg je voldoende ruimte om door te groeien. Wat wil je nog meer?”

Lijkt het jou leuk om jouw sales talent bij Froot in te gaan zetten? Stuur Froot dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@froot.nu en overtuig hen van jouw sales skills. Heb je vragen, neem dan gerust contact op: bel naar 085 0653 600 en vraag naar Claudia of Jan Willem.