WIJdezorg

WIJdezorg

Adresgegevens

Weteringpad 3,
2381 AS
Woubrugge
0882091000

WIJdezorg heeft haar eigen, centrale plek in de dorpen van het Groene Hart. Hun zorglocaties zijn altijd dichtbij en bieden bewoners en bezoekers zorg en gezelligheid in een vertrouwde omgeving. De organisatie telt rond de 900 medewerkers en 500 vrijwilligers. Het merendeel van hen is werkzaam in en vanuit de zeven zorglocaties. In de uitvoering kiezen ze blijvend voor een kleinschalige en lokale aanpak. WIJdezorg vindt het belangrijk om de eigenheid van de zorglocaties in hun dorpsomgeving te behouden, zeker ook omdat dit voor de klanten een belangrijke toegevoegde waarde is.

Eigen regie vindt WIJdezorg heel belangrijk: hun cliënten moeten het leven kunnen leiden dat bij hen past. Daarom proberen ze hunzorg zoveel mogelijk af te stemmen op hun individuele behoeften.

Ze komen graag dicht bij de mensen, met vaste teams en vertrouwde gezichten, zowel in hun locaties als in de zorg thuis.

Naast zorg hebben ze veel aandacht voor ieders welzijn. Goede zorg kan niet zonder werkelijke aandacht voor heel de mens.

Als werkgever investeren ze graag en veel in hun medewerkers. Dankzij hun kwaliteiten en hun toewijding kunnen ze bieden wat jij van hen verwacht: de beste zorg.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:
Ingrid Kraakman
Contact e-mail adres:
werken@wijdezorg.com

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?