SW Consulting

SW Consulting

Adresgegevens

Waterkade 3,
2408 NM
ALPHEN AD RIJN
0653144507

Welkom bij SW Consulting

SW Consulting adviseert en begeleidt familiebedrijven en ondernemers. Onze expertise ligt op zowel bedrijfskundig als psychologisch vlak. Door jarenlange ervaring zijn we  in staat om op te treden als raadgever, vertrouwenspersoon en begeleider bij alle vraagstukken en processen die in het familiebedrijf spelen. Wij werken hands-on, hebben respect voor de belangen van alle betrokkenen en de continuïteit van uw bedrijf staat voor ons centraal. Daarbij is ons motto: een succesvol bedrijf en alle betrokkenen zitten op 1 lijn om de doelstellingen te realiseren.

Missie: SW Consulting is langdurig steun en toeverlaat, maar ook sparringpartner/ coach voor (middel)grote familiebedrijven; oprichters,DGA’s  directieleden en MT. SW Consulting draagt bij tot het behoud,continuïteit en succes van familiebedrijven,die het fundament vormen van de Nederlandse economie.
Visie: Samen altijd op zoek naar draagvlak voor heldere visie, strategie en ambitieuze doelstellingen, innovatie van bedrijven,producten en processen.  In dit proces , zullen alle betrokkenen( eigenaren, directie leden, medewerkers en andere stakeholders) met elkaar in verbinding gebracht en gehouden worden. De continuïteit en winstgevendheid van de onderneming zullen belangrijke grondslagen zijn voor het advies- en begeleidingstraject
Kernwaarden: Vertrouwelijkheid, langdurig partnership , duidelijke maar eerlijke feedback aan betrokkenen, in harmonie oplossingen vinden.
Doelgroep: Middelgrote en grote familiebedrijven. Expertise vooral ook op bedrijven die internationaal opereren.
Markten: Industrie, Horeca, Automotive, Bouw en Installatiebranche, Engineering en Oil&Gas.

Bedrijfsgegevens

Directeur:
S. Wulff
Contact e-mail adres:
info@sw-consulting.nl

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?