Savvy.codes

Adresgegevens

Eikenlaan 20,
2404 BR
ALPHEN AD RIJN
0629573758

Openingstijden

maandag:

09:00-18:00

dinsdag:

09:00-18:00

woensdag:

09:00-18:00

donderdag:

09:00-18:00

vrijdag:

09:00-18:00

Waar softwarebureau Savvy.codes je mee kan helpen

Bij Savvy.codes zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van gebruiksvriendelijke digitale producten en software implementaties zoals applicaties, dashboards, tools, portalen, communities, websites, webshops, automatiseringen, hosting en AI-integraties. Wij optimaliseren je bedrijfsvoering met software die voor je werkt: innovatief, schaalbaar en transformerend.

Over Savvy.codes

Als digitale uitvinders zijn wij dag in dag uit bezig met de ontwikkeling van tooling, applicaties en integraties om de prestaties van onze klanten te verbeteren. En dat is niet iets van de laatste tijd. Dat doen we namelijk al sinds 2016 voor commerciële bedrijven en organisaties uit de publieke sector.

Ons jonge team kenmerkt zich door een collectieve passie voor digitale innovatie en aanstekelijke nieuwsgierigheid. We kijken dan ook vaak net iets verder dan de rest en dagen elkaar uit. We zijn ons als echte Savvies namelijk bewust van de verantwoordelijkheid om toekomstbestendige producten te ontwerpen, te realiseren en te onderhouden.

Dat kenmerkende verantwoordelijkheidsgevoel stopt niet na de oplevering van projecten. We denken als dynamische Business Partner daarom mee over de impact van de implementaties op de bedrijfsvoering. Dat doen we op een manier die we ook van onze partners verwachten. Zo nemen we initiatief, werken we fijn samen, stellen we hoge eisen en zijn we betrouwbaar.

Sponsor van:

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Jerom Kok en Daan Rosbergen
Contactpersoon:
Jerom Kok
Contact e-mail adres:
hallo@savvy.codes
PR:
Jerom Kok
BTW nummer:
NL864740670B01
KVK:
88707881
Branche:
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?