Sanos

Sanos

Adresgegevens

Cantharel6-8 Cantharel6-8,
2403 RA
Alphen aan den Rijn
0172769157

Openingstijden

maandag:

08:00-20:30

dinsdag:

08:00-17:30

woensdag:

08:00-17:30

donderdag:

09:00-20:30

vrijdag:

08:00-17:30

We zijn een multidisciplinair centrum in Alphen aan den Rijn en omstreken met verschillende disciplines in huis. Zo hebben wij fysiotherapeuten, chiropractoren, masseuses, osteopaten in huis. We zijn in een drietal onderewerpen:

1. Rug- en nekzorg. Alle wervelkolom gepspeialiseerde klachten zoals rug-, nek- hoofdpijnklachten. Maar ook uitstralende klachten en duizeligheidsklachten.

2. Sport&Performance. Voor blessure behandeling én preventie bent u bij ons aan het juiste adres

3. Healthy Aging. Gezond oud worden begint eerder dan de meesten denken. Na uw 30ste wordt ons bewegingsapparaat maar ook onze darmen, hart en bloedvaten snel slechter, mits we daar niks aan doen.Aan de hand van microbioomonderzoek, aangevuld met bewegingsonderzoek om zo te bepalen waar uw aandachtspunten liggen kunnen we u begeleiden in het gezond oud worden.

 

Het unieke aan deze zorg is dat we altijd zoeken naar de oorzaak van de pijn en niet alleen kijken naar waar de pijn zit. Chiropractische zorg is bij ons niet alleen manipulatie (kraken) maar juist geintegreerd met oefeningen en stabiliteit. Integratie met fysiotherapie en massage geeft een unieke benadering van de klachte waarbij we werken in het optimaliseren van drie dimensies van bewegen. Alleen hiermee worden de klachten echt stabiel.

Sponsor van:

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Daniëlle en Maurice Blom
Contactpersoon:
Maurice Blom
Contact e-mail adres:
maurice@sanos.nl
KVK:
60126817
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?