Na-tuurlijk

Na-tuurlijk

Adresgegevens

Van Nesstraat 25A,
2404AV
ALPHEN AD RIJN
0172263168

In het mooie pand, een voormalige huisartsenpost, aan de Van Nesstraat 25a in Alphen aan de Rijn bieden ze u onder de naam NaTuurlijk diverse hoogwaardige behandelingen die jouw totale welzijn zullen bevorderen. Deze voor een ieder toegankelijke methoden zijn op 100% natuurlijke basis.

Het unieke aanbod

Een zoutkamer op zich is niet uniek, het aanbod van magnesium inhalatie, Waterstof sessies en Exercise With Oxygen onder één dak is dit wel. Door deze verschillende behandelingen met elkaar te combineren zal je merken dat deze elkaar ook daadwerkelijk versterken. Je zult bijvoorbeeld na een zout of magnesium kamer makkelijker zuurstof tot je nemen omdat je luchtwegen na een sessie schoon en ontspannen zijn.

Je zult merken dat je je hierdoor beter, fitter en energieker zult voelen. De methoden die zij aanbieden zijn medicijnvrij en gebaseerd op eeuwenoude wijsheden.

Hebben ze jouw interesse gewekt? Of heb je vragen? Ze staan je graag te woord om je alles te vertellen over deze natuurlijke manier van behandelen.

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
info@na-tuurlijk.nl

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?