Muscles and More

Adresgegevens

Evenaar 41,
2408 CX
ALPHEN AD RIJN
0644886492

Praktijk voor sportmassage, ontspanningsmassage en blessureverzorging.

Sportmasssage zorgt ervoor dat je sneller herstelt na het sporten. Maar je hoeft beslist geen topsporter te zijn om profijt te hebben van sportmassage! Ook als je recreatief sport, begint met sporten of maar af en toe sport, helpt sportmassage je om in vorm te komen of te blijven. Het vermindert de kans op blessures en helpt het je om na het sporten sneller van je spierpijn af te komen.

Ook voor iedereen met een fysiek zwaar beroep, bijvoorbeeld in de bouw of in de zorg, helpt sportmassage om vermoeide of vastzittende spieren los te maken. Je gaat weer soepel bewegen waardoor je je werk makkelijker kunt doen.

Massage is ook een anti-stressmiddel. Stress kan de oorzaak zijn van allerlei klachten. Bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn of nek- en schouderklachten. Zit je bijvoorbeeld veel achter een beeldscherm en voelen je rug-, schouder- en nekspieren gespannen aan of heb je regelmatig hoofdpijn? Dan helpt massage om deze spieren weer te laten ontspannen. Je zit beter in je vel en je hoofdpijnklachten verdwijnen.

Samen bekijken we wat in jouw situatie de beste behandeling is.

Tot snel! 

Marjan Krassenburg

Bedrijfsgegevens

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?