Fotovandezaak.nl

Fotovandezaak.nl

Adresgegevens

Grashof 65,
2403 VG
ALPHEN AD RIJN
0615076873

Openingstijden

maandag:

09:00-18:00

dinsdag:

09:00-18:00

woensdag:

09:00-18:00

donderdag:

09:00-18:00

vrijdag:

09:00-18:00

zaterdag:

09:00-18:00

Bedrijfsfotografie en beeldbewerking.

Met zakelijke fotografie geef je je bedrijf een gezicht. Heel belangrijk, want uiteindelijk wil je dat je klanten en prospects een vertrouwd gevoel krijgen bij jouw organisatie. Voor zakelijke fotografie van topkwaliteit heb je geen enorme budgetten nodig, vinden we. Fotovandezaak.nl maakt betaalbare foto’s voor zowel grote als kleine bedrijven, en non-profitorganisaties.

Je kunt bij ons terecht voor bedrijfsreportages, portretten van werknemers op de werkvloer, studioportretten, zakelijke profielfoto's, beeldreportages van evenementen, illustratieve foto's voor campagnes en meer. En wil je een eigen beeldbank? Dan maken we speciaal voor jou een zakelijke fotoreportage met uniek beeldmateriaal dat je onbeperkt kunt gebruiken.

De fotografen van Fotovandezaak.nl zijn professionals met veel ervaring in zakelijke fotografie. Wat we zo leuk vinden aan ons vak is, dat we bij elke opdracht op zoek moeten gaan naar de unieke stijl en sfeer die de juiste snaar raken bij de doelgroep. We beelden jouw company story vlijmscherp uit met veelzeggende fotografie.

Fotovandezaak.nl richt zich op kleine en grote bedrijven. Door onze ruime ervaring weten we exact hoe we jouw organisatie en medewerkers in beeld moeten brengen. Op de juiste manier met precies de uitstraling die bij je bedrijf past. 

Fotovandezaak.nl is opgericht door Marius Roos. Marius is een fotograaf met veel ervaring in commerciële fotografie voor grote merken. Hij startte Fotovandezaak.nl omdat hij zag dat er een enorme behoefte is aan betaalbare, kwalitatief goede bedrijfsfotografie. Zeker voor bedrijven die niet perse grote budgetten hebben of willen uitgeven aan fotografie.

Bekijk hier ons portfolio: www.fotovandezaak.nl

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Marius Roos
Contactpersoon:
Marius Roos
Contact e-mail adres:
info@mariusroos.nl
PR:
Marius Roos
BTW nummer:
NL001982078B59
KVK:
28117275
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?