Lansigt accountants en belastingadviseurs B.V.

Adresgegevens

Herenweg 113,
2402 ND
ALPHEN AD RIJN
0172750150

Samen ondernemen

Wij zijn een accountantskantoor dat het traditionele denken wil doorbreken. Waarom alleen achterom kijken, als de toekomst voor je ligt? Wat zijn cijfers zonder interpretatie? Wij willen samen met u ondernemen. Scherpzinnig en toekomstgericht adviseren. Maar ook stimuleren en inspireren. 

Ons Manifest

Bij Lansigt zien we de dingen anders. We zien het spel tussen de regels. En de vraag op het antwoord. Wij zien de ondernemer. De uitdaging waar hij of zij voor staat. De risico’s én de ruimte.

Wij willen ondernemers aanzetten hun uitdaging te realiseren. Op een verantwoorde manier. Dat vraagt om een ander type accountant. Eén die ongebaande paden durft te verkennen. Die denkt vanuit die stip aan de horizon. Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. Eén die niet alleen anders denkt, maar ook gewoon doet.

Onze accountants en adviseurs hebben dat in zich. Twee belangrijke eigenschappen hebben ze gemeen: inlevingsvermogen en inventiviteit. Daarmee ontstijgen we de middelmaat. Samen met onze klanten. Dat geeft energie. Op naar de toekomst!

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Pieter van der Kwaak RA
Contact e-mail adres:
communicatie@lansigt.nl
KVK:
28053544

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?