Kraay & Van het Huys

Kraay & Van het Huys

Adresgegevens

Meerbon 32,
2465 BP
RIJNSATERWOUDE
0172416752

Openingstijden

maandag:

09:00-17:00

dinsdag:

09:00-17:00

woensdag:

09:00-17:00

donderdag:

09:00-17:00

vrijdag:

09:00-17:00

 

 

René was jaren actief als chef-kok in diverse restaurants en heeft ook een eigen restaurant gedreven. Door zijn interesse in dranken en wijn in het bijzonder heeft hij vervolgens jaren gewerkt bij een drankengroothandel en een wijnimporteur.

Door zijn achtergrond – hotelschool en werkzaam geweest in de horeca en drankengroothandel – is René de aangewezen partner voor de horecaondernemer in het adviseren bij het samenstellen van het wijnassortiment afgestemd op het type bedrijf, de stijl van koken èn natuurlijk prijs- en margebeleid…

Het uitgangspunt is altijd selectieve distributie: passen onze wijnen wel bij dat specifieke bedrijf ( èn omgekeerd ) en dus staan ze ook niet op elke hoek van de straat! Daarnaast is een intensieve en prettige samenwerking ook van belang, zodat elk moment kan worden bijgestuurd.

U kent wel de uitspraak: “doe mij maar de wijn van het huis, die is vast prima in orde” Vanuit deze gedachte zijn wij voor u op zoek gegaan naar de beste wijnen. Wij bieden u een mooi geselecteerd assortiment uit diverse wijnlanden in verschillende prijsklassen.

Dus wij zoeken de lekkerste wijn die bij u past! Voor thuis en in uw bedrijf. Door het verpakken van de wijn in eigentijdse verpakkingen, gegraveerd / bedrukt met uw persoonlijke logo of boodschap creëert u uw eigen Van het Huys!

Van het Huys is dus gespecialiseerd in het adviseren en leveren van de juiste “Huys”-wijnen welke bij de relatie passen, zowel bij het bedrijf als bij het doel waarvoor de wijn wordt gekocht. En natuurlijk binnen het budget !

En heeft u een opening of evenement? René komt graag langs om een fles Champagne feestelijk te openen met zijn sabel #sabreren

 

 

Bedrijfsgegevens

Directeur:
R.H.T. van Leeuwewn
Contact e-mail adres:
rene@vanhethuys.nl
BTW nummer:
NL 179059440 B03
KVK:
54383633
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?