J.A. Laban

J.A. Laban

Adresgegevens

Berkenbroek 14,
2811 NZ
REEUWIJK
0622501060

Boomkwekerij J.A. Laban is gestart in 1989 door Rian Laban met het kweken van heesters en coniferen in de vollegrond. Waarvan al snel Buxus sempervirens het grootste gedeelte in beslag nam.

Door specialisatie is Rian zich in de loop der jaren gaan toeleggen op bepaalde vormsnoei, vooral in stam en spiraal vorm en de wat grotere bolmaten. Door uitbreidingen in 1995 en 1999 en 2010 is de kwekerij uitgegroeid naar 4.5 hectare. Jaarlijks hebben we een doorlopend aanbod in ons assortiment. Naast de diverse vormen kweken we op een gerecirculeerd containerveld potgekweekte struikjes in P9, P10.5, P12, P14 en P19. Continuïteit en uniformiteit, daar gaan we voor.

De planten die door vormsnoei afgekweekt worden staan in de volle grond, een proces dat wel tot 12 jaar in beslag kan nemen! Al deze producten worden afgekweekt en afgeleverd in een sierpot. Ons doel is niet direct grote aantallen te kweken, maar een constante stroom van kwalitatief goede planten beschikbaar te hebben.

De struikjes in P9, P10.5, P12, P14 en P19 onderscheiden zich doordat ze potgekweekt zijn.

Wij leveren voornamelijk aan de betere tuincentra, groothandel, daghandel richting diverse exporteurs, lijnrijders e.d. Voor zowel grotere aantallen, actiematig als de kleinere aantallen, belevering op maat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Uiteraard hebben ook wij milieu en verantwoord en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Dit heeft dan ook onze constante aandacht. Daarom zijn wij ook MPS gecertificeerd.

U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf, de koffie staat klaar.

Rian Laban

Ons bedrijf is MPS gecertificeerd:

Bedrijfsgegevens

Directeur:
J.A. Laban
KVK:
27339258
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?