INTO Business

INTO Business

Adresgegevens

A.van Leeuwenhoekweg 36 A-5,
2408 AN
ALPHEN AD RIJN
0172515200

IntoBusiness
IntoBusiness Magazine BV is samen met diverse partners (franchisers) uitgever van businessmagazines die in diverse rayons verschijnen. Kenmerkend voor deze rayons is de cohesie, die ooit tot stand is gekomen door cultuurhistorie, ligging en saamhorigheid. Onze kleurrijke zakelijke glossy’s zijn een platform voor alle ondernemers en (overheids)instellingen in een specifiek gebied.

Het doel is om ondernemers dichterbij elkaar te brengen, opdat zij zich bewust worden van het feit dat het in de eigen buurt ook goed zaken doen is en dat ver weg gaan helemaal niet nodig is. In die zin dragen wij ons steentje bij aan het stimuleren van de lokale economie.

Onze magazines worden gratis bedrijf-aan-bedrijf verspreid en verschijnen vier keer per jaar: in maart, juni, september en december. We willen onze lezers elke keer weer verrassen met reportages over indrukwekkende bedrijven, nieuwe ondernemende gezichten, professionele bedrijfs- en netwerkevenementen en de nooit stilstaande economische ontwikkelingen. Verder schromen we ‘de mening’ niet. In tal van columns, geschreven door plaatselijke ondernemers, wordt beargumenteerd wat goed is en wat beter kan.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:
Captein
Contact e-mail adres:
jorn@intobusiness.nu
KVK:
28102798
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?