Ink House

Ink House

Adresgegevens

Castellumstraat 13,
2405 CB
Alphen aan den Rijn
0172-750521

 

Het nieuwe winkel INK House gevestigd op de Castellumstraat 13 tegenover het gemeentehuis van Alphen a/d Rijn kan iedereen terecht voor het maken van een pasfoto, en voor het navullen van printer inkt cartridges tegen een scherpe prijs.

 

Bij INK House aan de overkant van het stadhuis kan vanaf nu pasfoto’s gemaakt worden voor alle documenten zoals paspoort, rijbewijs en visum. Wij garanderen hoge kwaliteit pasfoto’s en bieden klanten “Goed Keurings Garantie”.

Met meer dan 6 jaar ervaring vullen onze specialisten uw cartridges na met hoogwaardige inkt tegen een scherpe prijs.
Voordat we beginnen met het hervullen van cartridge worden de patronen eerst schoon gemaakt, daarna gevuld met kwaliteit inkt en uitgetest met onze printers. Zo kunnen we zien of ze goed functioneren zodat onze klanten met een goed en tevreden product naar huis gaat.

Zijn de cartridges niet navulbaar of ingedroogd? Wij verkopen tegen scherpe prijs originele en alternatief inkt cartridges en toners. Tevens verkopen we printers, printpapier, kantoor artikelen, computer kabels, A4 kopieren en digitaliseren we oude video banden, mini DV, hi8 bandjes op DVD. 

Openingstijden:
Maandag:            12:00 – 17:30
Di t/m vrij:           09:00 – 17:30
Vrijdag:                 Koopavond
Zaterdag:             10:00 – 17:00


 Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
inkhouse13@hotmail.com
KVK:
70003541
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?