Holland Marketinghuis

Holland Marketinghuis

Adresgegevens

Korenmolen 110,
2406 KD
ALPHEN AD RIJN
08007779000

Openingstijden

maandag:

09:00-18:00

dinsdag:

09:00-18:00

woensdag:

09:00-18:00

donderdag:

09:00-18:00

vrijdag:

09:00-18:00

zaterdag:

09:00-18:00

Holland MarketingHuis
Holland MarketingHuis helpt MKB-ondernemers in huis met marketing. Wij zijn dus jouw interne marketingbureau, of marketing-afdeling. Dit doen we door eerst de omzetpotentie in te schatten, om daarna gericht met een plan of met uitvoering aan de slag te gaan. Ons doel is duurzame omzetverbetering. Hierbij ondersteunen wij de ondernemer oom het steeds ingewikkelder wordende marketing potentieel op een makkelijke manier te benutten. Zonder direct een fortuin uit te geven.

Kan jouw bedrijf meer omzet realiseren met marketing?
Om deze vraag te beantwoorden hebben wij de Groei Potentiescan ontwikkeld. In dit korte maar intensieve traject maken we een inschatting van de kansen, maar ook van de investeringen die nodig zijn om die kansen te benutten. De GPS is koersbepalend. Dit traject wordt begeleid door een geschoolde en bewezen ervaren marketingregisseur. Onder voorwaarden kan dit traject kosteloos worden aangeboden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onahankelijke expertise op locatie
Holland MarketingHuis is onafhankelijk van leveranciers, specialisten en tools. We werken als een collega samen aan jouw doelen, en schakelen de juiste specialisten in die daarvoor nodig zijn.

Wij brengen kennis
Doordat wij in huis werken, en zorgen dat marketing wordt verankerd in jouw organisatie, investeer je dus in duurzame omzetverbetering. Ook als wij weg zijn pluk je de vruchten van de samenwerking.

Vertrouwen
In vertrouwen werken aan marketing geeft niet alleen een heel goed resultaat, het is een fijne manier van samenwerken. Vraag het maar aan de klanten waar wij al jaren voor werken.

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Nils Meijer
Contactpersoon:
Nils Meijer
Contact e-mail adres:
nilsmeijer@hollandmarketinghuis.nl
BTW nummer:
NL857101936B01
KVK:
67635024

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?