Het Nederlandse Rode Kruis Afdeling Alphen a/d Rijn e.o.

Adresgegevens

Dillenburg 2,
2404 EV
Alphen aan den Rijn
0172472113

Het Rode Kruis Locatie Alphen aan den Rijn bestaat uit ongeveer 120 vrijwilligers. We hebben ons locatiegebouw aan de Dillenburg 2 in Alphen aan den Rijn.

Hulp aan mensen in nood, daar staat het Rode Kruis voor. Tijdens noodsituaties, bij rampen en conflicten. Dichtbij en ver weg. En omdat we met veel zijn kunnen we altijd helpen. Wij geloven, vanuit de grond van ons hart, dat je elkaar in nood niet in de steek laat. Niemand niet. Dat je onvoorwaardelijk, altijd en overal op medemenselijkheid moet kunnen rekenen. Uit respect voor elkaar, van mens tot mens.

Wij zijn een groep van ongeveer 120 enthousiaste vrijwilligers, werkzaam binnen verschillende taakvelden binnen het RK Locatie Alphen aan den Rijn Wij hebben een eigen gebouw waar een aantal van onze activiteiten plaatsvinden. We beschikken over een PAM voor zittend vervoer.

Je ziet ons op evenementen in de buurt: de trekkertrek, de 20 van Alphen, de triathlon of de zomermarkt. En op grote landelijke evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse. Verder organiseren we workshops, geven we advies en instructies en maken we uitstapjes mogelijk voor mensen die dat niet zelfstandig kunnen.

Dat is wat ons drijft in alles wat we doen. Wij zijn hier om te helpen.

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Marieke van Schaik
Contact e-mail adres:
rmatabhik@rodekruis.nl
KVK:
40445810

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?