Fantastisch

Fantastisch

Adresgegevens

Paradijslaan 32,
2405 CC
ALPHEN AD RIJN
0172-793310

Op de Paradijslaan 32, naast de Adventskerk in Alphen aan den Rijn, vind je alweer 1,5 jaar kledingwinkel Fantastisch. Kom langs en laat je verrassen door een ruim assortiment aan dameskleding!

In de winkel vind je één van de grootste Zoso collecties van heel Nederland. Een heerlijk sportief chique merk met als kenmerk dat het heerlijk draagbaar is. Fantastisch verkoopt de maten XS t/m XXL, van onder andere Zoso, G-maxx en C&S. Daarnaast vind je in de winkel ook veel leuke accessoires, zoals tassen en bijvoorbeeld banden voor aan je tas. Op dit moment heeft Fantastisch meer dan 70 verschillende printjes.

Vanuit dit pand werken ze ook aan de webshop. “Wij staan zelf model voor onze kleding en maken ook zelf de foto's. Kom je wel eens langs, dan kan het dus zo zijn dat je ons herkent van de webshop”, vertelt eigenaresse Paula Broekman. “Doordat wij alles hebben gepast, kunnen we je goed vertellen hoe iets valt en dat wij drie meiden zijn met verschillende lichamen en maten. De combinatie van een webshop en winkel werkt erg goed voor ons, met name in het mooie pand aan de Paradijslaan.”

Nieuwsgierig naar de winkel? Kom langs of neem alvast een kijkje in de uitgebreide webshop www.fantastischshop.nl en volg Fantastisch op Facebook.

Bedrijfsgegevens

Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?