Ductus ICT

Ductus ICT

Adresgegevens

Vondelstraat 7,
2406 XG
ALPHEN AD RIJN
0653860855

Data omzetten in meerwaarde

Om de organisatie de komende jaren stabiel en gezond te houden, zal de inzet van data onontbeerlijk zijn.

Die data moet dan wel snel, eenvoudig, veilig en in goede kwaliteit beschikbaar zijn. Daarvoor heb je een datastrategie nodig en een geschikte data architectuur die de succesvolle uitvoering van je data strategie mogelijk maakt.

Wij bepalen samen met de leiders en sterren uit je organisatie hoe we de bedrijfsdoelstellingen kunnen vertalen naar de noodzakelijke digitale assets, hoe we die kunnen ontwikkelen en aan welke voorwaarden de IT-omgeving daarvoor moet voldoen.

Digitale Strategie en Governance

Als we hebben afgestemd wat we willen bereiken, welke data daarvoor nodig is en hoe we die gaan omzetten naar waardevolle inzichten, moeten we in kaart brengen wat de huidige situatie is. Daarvoor voeren we een assessment uit van de bestaande data-architectuur, -kwaliteit, -veiligheid, IT-architectuur, maar bijvoorbeeld ook hoe governance nu is geregeld.

De sleutel tot succes bij een data gedreven aanpak is dat de data snel, eenvoudig, veilig en betrouwbaar kan worden gepresenteerd aan de gebruikers in de vorm van selfservice dashboards en rapporten. Dat vraagt in de meeste gevallen om aanpassing of uitbreiding van bestaande processen, rollen, rechten en het juiste beheer daarvan.

Bovendien zal moeten worden voldaan aan wet- en regelgeving die van toepassing is bij de inzet van data omtrent personen, dus medewerkers, klanten en leveranciers. al deze aspecten zullen worden onderzocht aan de hand van criteria en waarden die gelden in de gewenste situatie.

enslotte onderzoeken we of de benodigde kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van de data strategie en het bouwen van de gewenste architectuur bij de medewerkers aanwezig zijn, of die inzetbaar zijn, of dat andere opties moeten worden aangedragen.

Advies en ondersteuning

Het rapport dat volgt uit een assessment bevat de bevindingen, conclusies en aanbevelingen die zullen leiden tot het succesvol realiseren van de gewenste situatie.

Daarin worden de digitale assets benoemd, hoe die kunnen worden gerealiseerd en welke stappen daarvoor moeten worden genomen op het gebied van organisatie, processen, kennis, tools en data strategie.

De data strategie zal daarbij volledig ondersteunend zijn aan de bedrijfsstrategie. Eventueel noodzakelijke aanpassingen aan de IT strategie en architectuur worden in het advies opgenomen.

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
A. Hakemulder
Contactpersoon:
A. Hakemulder
Contact e-mail adres:
arie@ductus.nu
PR:
A. Hakemulder
BTW nummer:
NL001191477B33
KVK:
69317798
Branche:
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?