DSDMp Consultancy

DSDMp Consultancy

Adresgegevens

0682089297

Openingstijden

maandag:

08:00-17:00

dinsdag:

08:00-17:00

woensdag:

08:00-17:00

donderdag:

08:00-17:00

vrijdag:

08:00-17:00

zaterdag:

08:00-13:00

Actiegerichte inzichten in uw bedrijfsactiviteiten

Ik help uw bedrijf om doormiddel van data bedrijfsvragen te beantwoorden en actiegerichte inzichten te creëeren.

Hierdoor kunnen medewerkers data gedreven beslissingen nemen op basis van feiten in plaats van een onderbuikgevoel en kan inzicht gegeven worden over de breedte van uw bedrijf.

Welk probleem los ik op

Data stelt een bedrijf in staat om vragen over de bedrijfsvoering te beantwoorden en inzicht te geven in onzekerheden.

Van belangrijke vragen als hoeveel winst en kosten wordt gemaakt, wat zijn de belangrijkste drivers en hoe is dit verdeeld per klant. Tot complexere analyses die antwoord geven op vragen als wat is de verwachte afzet en hoe moet ik mijn personeel hierop optimaal inzetten.

Data is een aanwinst binnen een bedrijf welke veel waarde kan bezitten. Bedrijven gebruiken data om hun klanten te begrijpen, nieuwe producten en/of diensten te creëren en om hun operationele activiteiten efficiënter te maken.

Hoe los ik dit probleem op

Ik doe dit doormiddel van het bouwen van een data platform ter ondersteuning van analyses (in Microsoft Azure) en het maken van actiegerichte inzichten (in Microsoft Power BI).

Om in staat te zijn bedrijfsprocessen en data inzichtelijk te maken moet deze op een overzichtelijke manier gevisualiseerd worden. Door dit op de juiste manier te doen kunnen vernieuwende inzichten uit de data naar voren komen.

BI maakt inzichtelijk welke knoppen een bedrijf heeft om aan te draaien en op welke manier zij hieraan moet draaien.

Om in staat te zijn bedrijfsanalyses over de breedte van een bedrijf te maken is een Data Warehouse (DW) noodzakelijk die als centraal data-platform fungeert in het opslaan van gestructureerde data.

Geïntegreerde data beloven inzichten te geven in operationele processen, nieuwe mogelijkheden te openen en waarde te creëren voor de organisatie.

 

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Dante Schrama
Contactpersoon:
Dante Schrama
Contact e-mail adres:
dante.schrama@dsdmp.nl
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?