De Woordenwinkel

Adresgegevens

Jongkindt Coninckstraat 13,
2406 AM
ALPHEN AD RIJN
0172478847

Ken je dat? Je wilt een boodschap overbrengen, maar krijgt die met geen mogelijkheid op papier. Of je weet precies wat je wilt zeggen, maar vindt daar niet de juiste woorden bij. Kom dan eens langs in de Woordenwinkel.

Hier, aan de Swaenswijkplaats 15, verkoop ik mooiklinkende woorden, zwaarwegende woorden, lichtzinnige woorden, veelzeggende woorden, nou ja... als het maar letters heeft! Op de zakelijke markt ben ik al jaren actief. Ik werk bijvoorbeeld samen met verschillende reclamebureaus voor websites, brochures, nieuwsbrieven of videoscripts.

Wat ik nu zo leuk vind aan de winkel, is dat ik hier ook voor ‘gewone mensen’ vindbaar ben. Voor een onderscheidende sollicitatiebrief, bijvoorbeeld. Of voor een toespraak op een bruiloft of een uitvaart. Misschien wil je een gedenkboek maken of zelf wat beter leren schrijven?

Dat zijn allemaal vragen waarvoor je in De Woordenwinkel aan het juiste adres bent. Dus vertel me jouw verhaal, zakelijk of privé, en ik vertaal het naar een tekst die voelt als de jouwe.

 

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:
Daniels
KVK:
28113845

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?