C-Yourcoach

Adresgegevens

Afrikalaan 83,
2408 HS
ALPHEN AD RIJN
0622514148

Ik ben Claudia van Klink (47), geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en woon daar met mijn man Oscar en mijn dochters Demi en Kyra. Ik werk al jaren in het vakgebied Facility Management en doe dat momenteel als leidinggevende bij Hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd sport ik graag; ik doe aan voetbal, zwemmen en ga naar de sportschool. Ook vind ik het heerlijk om rustig een boek te lezen, uit eten te gaan of iets leuks te doen met mijn gezin.

Tijdens mijn loopbaan en als leidinggevende heb ik gemerkt dat ik graag anderen ondersteun als zij dit nodig hebben. Ik haal veel voldoening en energie uit het samen komen tot een oplossing als iemand vastloopt.Ook ik liep wel eens vast en wilde mij verder ontwikkelen.

Ik heb de Leergang Coaching voor Professionals gevolgd bij de School voor Coaching. In dit traject heb ik heel veel over mijzelf en mijn eigen valkuilen geleerd, maar vooral hoe ik hiermee om kan gaan. Die ervaring wil ik inzetten om jou te helpen groeien in je persoonlijke ontwikkeling. 

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Claudia van Klink
Contactpersoon:
Claudia van Klink
Contact e-mail adres:
Claudia@c-yourcoach.nl
PR:
Claudia van Klink
BTW nummer:
NL004680591B11
KVK:
88998045
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?