BlueTrail Group

Adresgegevens

Distributieweg 27,
2404 CM
ALPHEN AD RIJN
0172722618

Openingstijden

maandag:

08:30-17:30

dinsdag:

08:30-17:30

woensdag:

08:30-17:30

donderdag:

08:30-17:30

vrijdag:

08:30-17:30

BlueTrail is een dynamisch bedrijf waar we inspelen op de behoefte van ons kapitaal, de professionals! Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door onze werkwijze brengen wij een toegevoegde waarde om de perfecte match te vinden. Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt. Transparantie, integriteit en innovatie dat is waar BlueTrail voor staat! Ben je op zoek naar een (tijdelijke) professional, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

BlueTrail is in 2011 opgericht door Ric Zandvliet waar BlueTrail vanuit een focus op ICT nu is uitgegroeid naar een generalist in de markt op zowel ICT als niet ICT gebied. Onze lijfspreuk is dan ook; ''Always on track to the perfect match''. Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hanteren eerlijke tarieven, hebben jarenlange relaties met opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor het recruitment vak en wij kennen na de jarenlange ervaring de markt! 

Met onze expertise helpen we uiteenlopende organisaties door ze de beste professionals aan te bieden. Ben jij op zoek naar een nieuwe werknemer of tijdelijke professional? Neem contact met op om vrijblijvend te laten zoeken naar de juiste expert! 
www.bluetrail.nl  of neem direct contact op met ons op onderstaande gegevens.

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Ric Zandvliet
Contactpersoon:
Lesley Ann Wille-Zandvliet
Contact e-mail adres:
la.zandvliet@bluetrail.nl
PR:
Lesley Ann Wille-Zandvliet
BTW nummer:
NL862171246B01
KVK:
81653298
Branche:
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?