ELLIS Paardenmassage

ELLIS Paardenmassage

Adresgegevens

Rhenanialaan 20,
2406 GS
ALPHEN AD RIJN
0643982389

Door massage zitten paarden beter in hun vel, worden spieren soepeler, zachter en flexibeler en wordt de bewegingsruimte in het paardenlichaam groter. Massage helpt ook bij het herstel na blessures en koliek, het afvoeren van afvalstoffen in de spieren en de spieropbouw na een lange rustperiode.

Massage is ook een vorm van preventie. De tandarts komt regelmatig om gebitsproblemen te voorkomen, de hoefsmid houdt de hoeven op lengte en gezond. Op dezelfde manier helpt een goed opgeleide (sport)masseur om je paard  soepel te maken en te houden en eventuele knelpunten te signaleren, zodat (grotere) problemen kunnen worden voorkómen.

Paarden zijn meesters in het compenseren van ongemak in hun lichaam. Door het gehele paard te masseren, kunnen problemen die door compensatie ontstaan worden weggenomen, waardoor de oorsprong van het ongemak naar voren komt en daaraan gericht gewerkt kan worden.

Niet alleen spieren en gewrichten zijn van belang voor de houding en bewegingsruimte van het paardenlijf. De rol van fascia is lang onbekend en daarmee onderschat geweest, maar inmiddels is het belang van soepel fascia (bindweefsel) in het gehele lijf onderkend. ELLIS Paardenmassage is opgeleid tot Myo Fascial Release Therapeut en werkt dus verder en dieper in dan op spieren alleen.

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Ellis Buis
Contactpersoon:
Huiberts-de Vries
Contact e-mail adres:
ellisbuis@hotmail.com
BTW nummer:
1833.90.428 B01
KVK:
28106257
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?