Caroline Devilee Sieraden

Caroline Devilee Sieraden

Adresgegevens

Burg.Smitweg 11,
2391 ND
HAZERSWOUDE-DORP
0621897218

Openingstijden

zaterdag:

10:00-16:00

 

CAROLINE DEVILEE SIERADEN
Caroline Devilee Sieraden maakt unieke sieraden voor een betaalbare prijs en met een mooie uitstraling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van mooie materialen, zoals zoetwaterparels, kristal en halfedelstenen. De sieraden kun je in de winkel/atelier bekijken. Je kunt ook een op maat gemaakt sieraad laten ontwerpen. Eén ding is zeker, elk sieraad is uniek!

ONTWERP
Ik laat mij inspireren door actuele modekleuren en natuurlijke vormen. Ook ontwerp ik graag sieraden voor bijzondere gelegenheden, zoals een bruiloft of feest. Je bent altijd welkom voor (vrijblijvend) persoonlijk advies.

REPARATIE/RESTYLEN
Oude of gebroken sieraden kun je laten maken of restylen, zodat de sieraden er weer nieuw en eigentijds uitzien en weer gedragen kunnen worden.

WORKSHOPS
Lijkt het je leuk om sieraden te leren maken? Zowel voor kinderen als volwassenen worden workshops georganiseerd. Kijk voor verdere informatie op de website of bel even.

DE WINKEL/ATELIER
Mijn winkel/atelier ligt aan de Burgemeester Smitweg 11 te Hazerswoude-Dorp. Hier vind je de zeer gevarieerde collectie sieraden. Koffie en thee staan altijd klaar!

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Caroline Devilee
Contactpersoon:
Caroline Devilee
Contact e-mail adres:
info@cdsieraden.nl
PR:
Caroline Devilee
KVK:
27338934
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?