Alphense Popschool

Alphense Popschool

Adresgegevens

Herenhof 217.3 ,
2402 DL
ALPHEN AD RIJN
0651881245

De Alphense Popschool is een initiatief van Alphense muzikanten die praktische muzieklessen geven vanaf najaar 2015: een nieuwe muziekschool in Alphen aan den Rijn.

Denk hierbij aan gitaarles, basles, drumles, zangles, performance, pianoles en vioolles. Lessen zullen, naast heel praktisch, gegeven worden in blokken van vijf lessen. Na ieder blok kan je beslissen om wel of niet door te gaan. Op deze manier is het overzichtelijk en zit je niet voor een lange termijn ergens aan ‘vast’ en hou je zelf de kosten in de hand!

Bij de Alphense Popschool kan je terecht voor zangles, vioolles, drumles, pianoles, gitaarles, basgitaarles, performance les, songwriting, djles, muziek met jouw kind en stress control, ongeacht de leeftijd of ervaring: van jong tot oud en van beginner tot gevorderd, iedereen kan bij hen les volgen!

Hun ervaren, enthousiaste en deskundige leraren geven zowel individueel als groepslessen en passen de les geheel aan jouw ambitie, stijl en snelheid aan. Of het nu om beginner gaat, techniek bijschaven, stijl-en repertoire kennis uitbouwen of met je favoriete muziek meespelen… alles kan, niks moet!

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
info@alphensepopschool.nl
KVK:
50997785

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?