Zeester

Zeester

Adresgegevens

Prinses Marijkestraat 71,
2402 BB
ALPHEN AD RIJN
0172424824

Welkom bij Kindercentrum Zeester in Basisschool Samen op Weg.

Kindercentrum Zeester heeft de beschikking over twee groepsruimten en een grote hal. In beide ruimtes zijn genoeg speelhoekjes te vinden; een keukentje, een bouwhoek, ruimte om te puzzelen, maar natuurlijk is er ook een lekkere plek om even een boekje te lezen! Ook is er voor de BSO kinderen de mogelijkheid om te koken en te bakken op de locatie.

De groepen werken met thema’s en op het informatiebord in de gang hangt een overzicht met de verschillende activiteiten. Onze buitenruimte is niet heel ruim, maar wel heel fijn. Elke dag zijn we dan ook buiten te vinden op het plein met een klimhuisje met glijbaan. Ook is er buiten een klimrek en komt er binnenkort een zandbak! Oudere BSO kinderen mogen zelfstandig spelen op het grote schoolplein. Bij slecht weer mogen wij allemaal gebruik maken van de speelzaal van basisschool Samen Op Weg.  

Kortom, voor ieder kind is er wat leuks om te doen!

BSO Zeester

Op de maandag-, dinsdag-, en donderdagmiddag is er buitenschoolse opvang van 15.00 - 18.30 uur. BSO kinderen van De Groen van Prinstererschool, De Tamboerijn en Rehoboth worden uit school gehaald door een pedagogisch medewerker. De kinderen die op school zitten bij de Samen op Weg kunnen natuurlijk gemakkelijk via de school naar de BSO lopen.

PeuterStart Zeester

Er zijn twee groepen PeuterStart en één groep hiervan deelt de ruimte met de BSO Zeester. Er is elke dag weer veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen. Alle activiteiten zijn spelenderwijs en zo worden de kinderen van de PeuterStart groepen goed voorbereid op de basisschool. Welke school ouders ook kiezen voor hun kind; wij zorgen voor een goede overdracht naar de nieuwe juffen en meesters. 

PeuterStart Zeester heeft een groep op de maandag-, dinsdag- en donderochtend van 8.30 - 12.00 uur en op maandagmiddag 13.00 - 17.30 uur, woensdag- en vrijdagochtend van 8.30 -12.00 uur.

Ouders hoeven niets zelf te verzorgen; het fruit, drinken en eventuele luiers zijn inclusief bij PeuterStart.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen! Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer 0172 - 74 58 50.

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
zeester@junis.nl
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?